Vrouw in de bouw

Een vrouw in de bouw

Voor sommigen nieuw, misschien verrassend zelfs, maar Van de Beeten wordt geleid door een vrouw. “In 1995 nam ik op 21-jarige leeftijd het roer over van mijn vader. Met een goed bouwteam om me heen durfde ik die stap te nemen. Ik heb het op mijn manier gedaan en dat pakte goed uit.” Een vrouwelijke blik in de bouw werkt vernieuwend. “Ik houd van creativiteit, originaliteit, kwaliteit en helderheid. Het meedenken met de klant en een duidelijke communicatie is de basis van gedegen bouwkundige oplossingen.

Een vrouw aan het roer van een bouwbedrijf komt niet vaak voor.
Men vindt het vaak bijzonder, maar ik zelf en mijn omgeving kijken er niet meer vreemd van op. Een vrouwelijke aanpak spreekt veel mensen aan. Klanten reageren zeer positief en ik moet eerlijk zeggen dat ik veel steun en respect heb van mensen uit de bouwwereld. Een vrouwelijke blik in de bouw werkt vernieuwend. Door ons onderscheidend vermogen weet de klant ons al vele jaren te vinden.
Tegenwoordig geef ik samen met mijn man Wiljon Banken richting aan de onderneming. Ik regel, plan en voer de administratie. Hij werkt mee in de uitvoerende sfeer. Samen met een vijftiental mensen, voornamelijk metselaars en timmerlieden die staan voor vakmanschap en kwaliteit van ons bedrijf.”

Monique van de Beeten