standard-title Bouwkundig tekenwerk

Bouwkundig tekenwerk

Bouwkundig tekenwerk

Wij verzorgen bouwkundig en technisch tekenwerk in zowel 2D als 3D in elke fase van het bouwproces. Denk hierbij aan bouwaanvraag tekeningen, ontwerp tekeningen, bestek tekeningen, constructie tekeningen en installatie tekeningen. Maar ook artist impressions van zowel de binnen- als buitenzijde van uw project. Uw bouwplan wordt dan d.m.v. virtualisatie in de omgeving weergegeven inclusief terreininrichting, bestrating en eventuele groenvoorzieningen.

Met de juiste aandacht en zorg en met benodigde informatie omtrent het bouwbesluit gaan we effectief te werk waarbij wij direct aansturen op een optimaal eindresultaat. We omschrijven en berekenen alle relevante constructies van uw project en bereiden de complete bouw- en welstandsaanvraag voor en versturen deze naar de juiste afdeling binnen uw gemeente. Samen met u werken we alle details van de bouwaanvraag uit en kunnen al dan niet gewenst tussentijds overleg plegen met een binnenhuisarchitect.

Een goede bouwtekening is  noodzakelijk om al uw wensen op papier vast te leggen, of het nu gaat om een renovatie, aanbouw of verbouw of realisatie van uw droomhuis. 

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden, neem dan contact met ons op