standard-title Nieuwbouw woningen

Nieuwbouw woningen

nieuwbouw huizen aannemersbedrijf van de beeten nistelrode

Nieuwbouw woningen

Bouwbedrijf Van de Beeten realiseert bijzondere bouwwerken in diverse segmenten. In 1977 is de basis gelegd voor ons bedrijf en hetgeen waar we nu nog altijd voor staan. Met een enthousiast en ervaren team van medewerkers leveren wij onze opdrachtgevers een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product. Onze expertise toont zich in de diversiteit aan nieuwbouw projecten. Huizen om jaloers op te worden. Wij zorgen ervoor dat het bouwproces zorgeloos verloopt en behalen het beoogde resultaat. Door klein en flexibel te blijven zijn we sterk in wat we doen en dat merkt u als opdrachtgever. 

Van bouwplan en bouwkavel naar het realiseren van uw droomhuis…

Vijf-fase plan:
Ieder project begint met een goed plan en wordt om het overzichtelijk te houden gesplitst in 5 duidelijke fases:

1. Oriëntatie
2. Ontwerp bouwplan
3. Papierwerk
4. Start bouwproject
5. Afronding en sleuteloverdracht

Oriëntatie
Als u aan het oriënteren bent is het slim om eens contact met ons op te nemen. Ook als u niet eens zeker weet dát u gaat bouwen. In een vrijblijvend gesprek brengen we uw wensen in kaart en vertellen we u wat er allemaal komt kijken bij de realisatie van uw droomhuis. We kunnen u een indicatie geven van de de financiële impact en antwoord geven op vragen over het bouwproces en bouwplanning.

Ontwerp bouwplan
U heeft uw keuze gemaakt. Wij gaan uw droomhuis realiseren. Samen bespreken we alle details en met onze expertise en jarenlange ervaring kunnen we u helpen met het antwoord geven op vragen zoals welke stijl kies ik, welke materialen en wat is de gewenste woonfunctie? Hierna kiezen we samen een betrouwbare architect, een die al uw wensen kan omzetten in een tastbaar idee en niet onbelangrijk, wel passend binnen uw budget?

Als we bovenstaande zaken helder hebben starten we met het maken van een eerste impressie. We tonen u wat uw nieuwe woning kan worden! Uw bouwplan wordt realistisch in de omgeving weergegeven inclusief terreininrichting, bestrating en eventuele groenvoorzieningen. Dit wordt na goedkeuring omgezet in een definitieve bouwtekening waarbij we op de achtergrond ook de constructieberekeningen en benodigde rapportages maken die uiteindelijk nodig zijn voor de volgende fase.

Bouwvergunning
Wij nemen alle facetten van het papierwerk voor onze rekening en leiden u graag verantwoord en veilig door dit doolhof. Van de gemeentelijke vergunningsprocedure, omgevingsvergunning, de welstandsaanvraag tot aan de definitieve bouwvergunning. Waar nodig verzorgen we alle sonderings- (bodemonderzoek naar draagkracht grondlagen), milieu- en geluidsrapportages.

Start bouwproject
We bepalen samen met u de concrete planning van de bouw. Onze vaste aanspreekpunt houdt u graag op de hoogte van de gang van zaken en u kunt te alle tijden terecht voor vragen. Wij begrijpen als geen ander dat wensen in de loop van de tijd kunnen veranderen,  last-minute wijzigingen door altijd doorgevoerd worden.

Afronding en sleuteloverdracht
We nemen u graag mee op ontdekkingsreis door uw nieuwe woning en geven u een toelichting op alle belangrijke en praktische zaken. We geven u handige tips en praktische adviezen. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor service en advies, ook nadat u uw nieuwe woning betrokken heeft. Na drie maanden plannen we een evaluatiegesprek om te horen of u tevreden bent en verhelpen we nog eventuele klachten. Hierna sluiten we de bouwperiode af en kunt u in alle rust gaan genieten van uw droomhuis.

Wij voldoen aan alle eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn aangesloten bij het BouwGarant keurmerk. Dit keurmerk biedt u de zekerheid bij nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het BouwGarant-keurmerk krijg je als bouwbedrijf dan ook niet zomaar, wij worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie.

Opdrachtgevers waarderen onze deskundigheid, persoonlijke aanpak en korte lijnen waarmee we menig nieuwbouwproject realiseren. Al 40 jaar passie voor bouwen!